Panouri metalice pentru placarea peretilor


Panourile metalice pentru pereti sunt solutia perfecta pentru a conferi un aspect modern si elegant spatiului tau, oferind in acelasi timp si beneficiile unei izolatii fonic eficiente. Aceste panouri sunt proiectate special pentru a fi utilizate in placarea peretilor si tavanului, adaugand un aspect sofisticat, durabil si asigurand un mediu linistit si confortabil.
Fabricate din materiale metalice de inalta calitate si prevazute cu filtru de izolare fonica, aceste panouri nu doar ca ofera o estetica placuta, ci si reduc semnificativ zgomotul exterior sau transferul de sunet intre incaperi. Astfel, vei beneficia de un mediu linistit si privat, indiferent de activitatile care au loc in jurul tau.
Panourile metalice pentru pereti si tavane nu doar ca izoleaza fonic, ci si iti permit sa personalizezi aspectul spatiului. Fabricate din , tabla galvanizata sau aluminiu, aceste panouri adauga un element de rafinament si eleganta in incaperea ta.
Montajul acestor panouri este simplu si rapid, permitandu-ti sa beneficiezi de izolatie fonica eficienta si aspectul estetic dorit intr-un timp scurt. Indiferent ca doresti sa renovezi biroul, sa redecorezi un restaurant sau sa iti transformi locuinta   intr-un spatiu modern, panourile metalice pentru pereti si tavane cu izolatie fonica sunt alegerea ideala.
Transforma-ti spatiul intr-unul elegant, functional si linistit cu ajutorul panourilor metalice pentru pereti si tavane cu izolatie fonica. Beneficiaza de avantajele lor estetice, durabile si de capacitatea de a crea un mediu confortabil si protejat de zgomotul exterior.


0741035739700
Panouri metalice pentru placare pereti
Panouri metalice pentru placare pereti
Material placa: Tabla galvanizata Aluminiu Grosime: 0.4mm-1.2mm Peroratii: neperforate sau cu perforatii de 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; patrate de 8x8mm Latime: 200mm-1200mm Lungime: 200mm-3000mm Culoare: Vopsit in camp electrostatic culori Gama Ral sau imitatie lemn Laminat PVC
In stoc
133,00 ron
Se afişează de la 1 până la 1 din 1 (1 Pagini)
Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT