Cine suntem

Ideea plus, este o companie de distributie din sfera amenajarilor interioare, infiintata in 2008.

Distribuitor a celui mai mare producator din Turcia – ASPEN STRUCTURAL SYSTEMS LTD -este o companie dinamica pe piata din Romania, care are in centrul preocuparilor sale grija fata de client.

ASPEN STRUCTURAL SYSTEMS LTD este liderul pietei din Turcia, si ofera un sprijin permanent companiei noastre prin experienta sa de peste 20 de ani in domeniu.

Angajamentul companiei fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza in oferirea unor produse moderne si de calitate, care sa satisfaca nevoile cele mai variate.

Reprezentant oficial al unora dintre cele mai cunoscute branduri internationale dar si cu o politica de achizitii dinamica, Ideea Plus exceleaza in a oferi partenerilor sai o gama completa de produse de cea mai inalta tinuta profesionala.

Cu modestia caracteristica celor ce nu isi uita punctul de plecare dar si cu chibzuinta specifica, Ideea Plus ridica permanent la noi standarde grija si atentia sa fata de nevoile clientului, venind in intampinarea sa cu noi solutii, comunicand si interactionand, proiectand cu atentie pasii urmatori.

Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT