0741035739649
Model:
LBS A
Unitatea de masura:
Stoc epuizat
0,00 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.

Lineer Baffle Sistem A

Lineer Baffle Sistem A este un sistem de tavan suspendat din metal , liniar, special conceput pentru a oferi solutii elegante si inovatoare pentru designurile liniare ale tavanelor.

Acest sistem de tavane metalice, poate fi montat cu usurinta la distante alese in sistemul de sustinere si este compatibil cu diferite tipuri de elemente de iluminat, permitand astfel personalizarea iluminarii si crearea unui design unic. Sistemul este ideal pentru proiecte comerciale si rezidentiale care doresc sa ofere un aspect modern si atragator tavanelor lor.

Lineer Baffle Sistem A este o solutie moderna si estetica pentru sistemele lineare de tavan, fiind un sistem de tavan suspendat inovator. Sistemul poate fi integrat cu diferite elemente de iluminare si poate fi montat pe sistemul de sustinere prin intermediul suruburilor, in diverse optiuni de distantare a elementelor.


Fisa Produs PDF
Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Baffle Sistem A 3.15 MB
Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT