0741035739731
Model:
T Lay-In Microlook
Unitatea de masura:
Stoc epuizat
142,68 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata
Peroratii
Neperforat, 2.5mm,1.5mm
Toate caracteristicile

Sistem tavan casetat Tile Lay-in Microlook

Sistemul de tavan casetat Tile Lay-in Microlook este un sistem de panouri suspendate pentru tavane, care utilizeaza profile de sustinere de tip T-15 si T-15 canal.

Acest lucru permite crearea unui efect de luft mai ingust intre placile de tavan, permitand in acelasi timp realizarea unor designuri moderne de tavane suspendate.

Sistemul este compatibil cu profilele de sustinere T-15 si T-15 canal. Placile coboara sub nivelul profilelor T-15 cu 8 mm ,dar sunt la nivelul marginii profilelor T-15 canal. .

Sistemul de  tavan metalic suspendat, montat cu ajutorul sistemului de profile standard T-15, poate fi utilizat intr-o varietate de medii, in cladiri comerciale si industriale, precum si in locuinte particulare.

La acest sistem se poate opta pentru placi cu dimensiuni standard de 600x600mm ,fabricate din aluminiu sau tabla galvanizata,vopsite Ral 9010 sau Ral 9006 in camp electrostatic.

Placile pot fi cu sau fara perforatii, cu perforatii full de 2.5mm sau cu perforatii de 2.5mm cu margine de 100mm neperforata.


Documente -> PDF   
Material

Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata

Perforatii

Peroratii
Neperforat, 2.5mm,1.5mm

Culoare

RAL
9010 ,9006

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Recomandari
Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT