0741035739724
Model:
T Lay-In Deep Tegular
Unitatea de masura:
Stoc epuizat
126,68 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata
Peroratii
Neperforat, 2.5mm,1.5mm
Toate caracteristicile

Sistem tavan casetat Tile Lay-in Deep Tegular

Sistemul de tavan casetat Tile Lay-in Deep Tegular este solutia ideala pentru crearea unui design modern si elegant in orice incapere.

Sistemul de  tavan metalic suspendat, montat cu ajutorul sistemului de profile standard T-24, poate fi utilizat intr-o varietate de medii, in cladiri comerciale si industriale, precum si in locuinte particulare.
Placile de tavan Tile Lay-in Deep Tegular sunt caracterizate prin faptul ca marginea placilor coboara sub nivelul profilelor cu 12 mm, iar dimensiunea vizibila dintre placi este de 24 mm.

Aceste placi pot fi achizitionate in dimensiuni standard de 600x600mm si sunt disponibile in doua materiale: aluminiu sau tabla galvanizata,vopsit Ral 9010 sau Ral 9006.
De asemenea, sistemul poate fi personalizat cu orice culoare din gama RAL, oferind astfel o gama larga de optiuni de design.
Placile pot fi achizitionate si cu sau fara perforatii, cu perforatii full de 2.5mm sau cu perforatii de 2.5mm cu margine de 100mm neperforata.


Documente -> PDF


Material

Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata

Perforatii

Peroratii
Neperforat, 2.5mm,1.5mm

Culoare

RAL
9010 ,9006

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Recomandari
Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT