0741035739854
Model:
T Clip-In Standard
Unitatea de masura:
Stoc epuizat
135,36 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata
Peroratii
Neperforat, 2.5mm,1.5mm
Toate caracteristicile

Clip-in TileSistemul a fost proiectat pentru a oferi o solutie estetica si practica pentru asamblarea tavanului suspendat. Acesta beneficiaza de un sistem de montaj cu profil triunghiular Clip-in, care permite panourilor sa fie demontate cu usurinta fara a afecta celelalte panouri, si vizual ofera  o suprafata neteda si omogena, astfel incat tavanul sa prezinte un aspect unitar si coherent ,profilele de montaj nefiind vizibile. Acest sistem este conceput pentru a fi utilizat in diverse domenii, de la cladiri comerciale si birouri pana la institutii medicale si educationale.
Structura este ascunsa.
Panourile au un design modern si sunt disponibile in dimensiuni  600x600mm.
Culorile standard pentru acest tip de tavan sunt Ral9010 si Ral9006
Perforatii standard 2.5mm

O alta caracteristica importanta a sistemului Clip-in Tile este ca ofera un nivel ridicat de performanta acustica, cu NRC (coeficientul de reducere a zgomotului) de pana la 0,95 si αw (absorbtia acustica) de pana la 1,00. De asemenea, acesta poate fi proiectat pentru a indeplini cerintele de siguranta in caz de incendiu, cu clasificarea A2-s1, d0, iar la cerere poate fi furnizat si un raport de statica.

Integra Clip-in Tile sistem ofera o solutie estetica, practica si versatila pentru a crea un tavan suspendat de inalta calitate, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in termeni de design, performanta acustica si siguranta.

Fisa Produs


   


Material

Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata

Perforatii

Peroratii
Neperforat, 2.5mm,1.5mm

Culoare

RAL
9010 ,9006

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Clip-in Tile 2.39 MB
Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT