0741035739861
Model:
T Clip-In Nonius
Unitatea de masura:
La comanda
138,93 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata
Peroratii
Neperforat, 2.5mm,1.5mm
Toate caracteristicile

Sistem de Tavan Casetat Metalic Tile Clip-in Nonius

Sistemul de tavan casetat Tile Clip-in Nonius combină estetica modernă a sistemului Clip-in standard cu funcționalitatea superioară, oferind o soluție ideală pentru spații comerciale și rezidențiale unde este necesar folosirea unei structuri mai rigide. Acest sistem este conceput pentru o instalare rapidă și o întreținere minimă.

Caracteristici Principale

Plăci

Pentru acest sistem se pot folosi plăci cu dimensiuni standard de 600x600 mm sau, la comandă, plăci cu lățimi între 300 și 600 mm și lungimi între 300 și 600 mm, realizate din aluminiu sau tablă galvanizată. Plăcile pot fi neperforate, perforate complet, sau cu o margine neperforată de 100 mm. Pe spatele plăcilor perforate este aplicat un filtru fonic. Culorile standard ale plăcilor sunt RAL 9016, dar se poate opta pentru orice culoare din gama RAL. De asemenea, se oferă opțiuni standard de perforații de 2.5 mm, sau la cerere: 1.5 mm, 1.8 mm, 3 mm, 4.5 mm, 6 mm, 16 mm, perforații pătrate de 8x8 mm, sau eliptice de 15x30 mm.

Marginile plăcilor pot fi drepte sau teșite.


Design Modern și Inovator

Sistemul Tile Clip-in Nonius este proiectat cu un mecanism de prindere ascuns și tije de suspensie nonius, care nu doar că simplifică montajul, dar și conferă o structură mai rigidă și un aspect uniform, fără întreruperi vizuale ale suprafeței tavanului..


Compatibilitate Extinsă

Această soluție de tavan casetat se potrivește perfect cu o varietate de interioare datorită designului său neutru și a posibilităților multiple de finisaj.

Ușurință în Instalare și Acces

Sistemul Nonius permite un acces rapid și ușor la spațiul de deasupra tavanului, facilitând instalarea rapidă a cablurilor electrice și a altor instalații.

Detalii Tehnice

Dimensiuni și Specificații

Tile Clip-in Nonius este disponibil în dimensiuni variate, adaptabile la nevoile specifice ale fiecărui proiect, incluzând plăci de 600x600 mm sau customizate la cerere.

Descarcă Fisa Sistemului Tile Clip-in Nonius

Utilizare și Aplicații

Ideal pentru birouri, spații comerciale, instituții educaționale și alte medii care necesită un acces facil la instalațiile ascunse și o estetică îmbunătățită.

Avantaje și Beneficii

De ce să alegi Sistemul Tile Clip-in Nonius?

Oferă o combinație de durabilitate, estetică superioră și flexibilitate în design, făcându-l o opțiune populară pentru designerii și arhitecții moderni.

Instalare și Întreținere

Instrucțiuni de Instalare

Sistemul este proiectat pentru o montare ușoară, cu componente care se fixează rapid și sigur, reducând timpul necesar instalării.


Urmărirea întreținerii

Tavanul casetat Tile Clip-in Nonius este ușor de curățat și necesită întreținere minimă, garantând o durată lungă de viață și un aspect estetic constant.

Garantie și Suport

Detalii Garantie

Produsul vine cu o garanție extinsă care acoperă defectele de material și de fabricație, asigurând clienților o investiție sigură pe termen lung.

Suport pentru Clienți

Contactează-ne

Pentru orice întrebări sau asistență, echipa noastră de suport este disponibilă pentru a oferi informații detaliate și sfaturi privind selecția, instalarea și întreținerea sistemului Tile Clip-in Nonius.

Material

Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata

Perforatii

Peroratii
Neperforat, 2.5mm,1.5mm

Culoare

RAL
9010 ,9006

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT