0741035739908
Model:
P Perspecta D Bandraster
Unitatea de masura:
La comanda
0,00 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata
Peroratii
Neperforat, sau perforatii de : 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; 8x8mm patrat
Toate caracteristicile

Sistem Tavane Casetate Plank,Perspecta D Bandraster


Sistemul Plank Perspecta D Bandraster este un sistem de tavan metalic de inalta calitate, conceput pentru a oferi solutii personalizate si estetice pentru diferite tipuri de proiecte de constructii. Acest sistem este o alternativa inovatoare la sistemele traditionale de tavane casetate, intrucat utilizeaza panouri Perspekta integrate in profiluri bandraster D, creand astfel un aspect mai modern si elegant pentru tavanul metalic.
Panourile Perspecta sunt realizate din tabla galvanizata sau aluminiu, cu un design unic si personalizabil. In plus, aceste panouri asigura o buna izolare a spatiului si reduc zgomotul din interiorul cladirii, ceea ce le face ideale pentru spatii comerciale, precum birouri, sali de expozitii si alte spatii publice.
Profilurile bandraster D sunt proiectate special pentru a sustine panourile Perspekta si a le integra in tavanul metalic. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si finisaje, pentru a se potrivi perfect cu designul interior al cladirii. Mai mult decat atat, profilurile bandraster D faciliteaza si instalarea panourilor, reducand timpul si costurile de instalare.
Sistemul Plank Perspekta D Bandraster ofera, de asemenea, o solutie practica si eficienta pentru intretinerea si reparatia tavanului metalic. Datorita sistemului de demontare usor, este posibila interventia asupra instalatiilor din inter-tavan precum si inlocuirea panourilor defecte sau deteriorate fara a fi nevoie sa se demonteze intregul tavan. Acest lucru reduce costurile si timpul necesar pentru intretinere si reparatii.
In concluzie, sistemul  Plank Perspekta D Bandraster este o alegere excelenta pentru proiectele de constructii care necesita un tavan metalic personalizat, estetic si functional, cu o durata de viata lunga si usor de intretinut.

Fisa Produs PDFMaterial

Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata

Perforatii

Peroratii
Neperforat, sau perforatii de : 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; 8x8mm patrat

Dimensiuni placa

Minim
200mm
Maxim
4000mm

Culoare

Culoare
Vopsit in camp electrostatic culori din Gama RAL, culoare lemn, sau laminat PVC culoare lemn

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT