0741035739892
Model:
P Perspecta C Bandraster Hince Down
Unitatea de masura:
Stoc epuizat
0,00 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata
Peroratii
Neperforat, sau perforatii de : 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; 8x8mm patrat
Toate caracteristicile

Sistem Tavane Casetate Plank,Perspecta C Bandraster Hince Down

Sistemul de tavan casetat metalic Plank Perspekta C Bandraster Hinge Down este o solutie inovatoare pentru accesul facil la spatele tavanului, datorita panourilor sale speciale Perspekta. Aceste panouri sunt concepute astfel incat sa poata fi folosite ca un capac de vizitare pentru a permite accesul la partea din spate a tavanului, fara a fi necesara indepartarea completa a panoului din sistem. Aceasta caracteristica face sistemul ideal pentru spatiile comerciale sau publice care necesita mentenanta periodica si reparatii usoare.
Panourile Perspekta ale sistemului Plank Perspekta C Bandraster Hinge Down sunt proiectate cu un detaliu special de "balamale", care le permit sa fie rabatate in jos cu usurinta, pentru a dezvalui partea din spate a tavanului. Acest lucru ofera o modalitate eficienta si convenabila de a ajunge la toate componentele tavanului care necesită reparatii sau mentenanta.
In plus, sistemul Plank Perspekta C Bandraster Hinge Down , permite dimensionarea panourilor Perspekta la dimensiunea dorita. Acest lucru face posibila o instalare precisa si rapida a panourilor pe toata suprafata tavanului fara pierderi mari de material.
Sistemul de tavan casetat metalic Plank Perspekta C Bandraster Hinge Down este disponibil intr-o varietate de dimensiuni si culori pentru a se potrivi cu designul si necesitatile fiecarei aplicatii specifice.

Fisa Produs PDF


Material

Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata

Perforatii

Peroratii
Neperforat, sau perforatii de : 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; 8x8mm patrat

Dimensiuni placa

Minim
200mm
Maxim
4000mm

Culoare

Culoare
Vopsit in camp electrostatic culori din Gama RAL, culoare lemn, sau laminat PVC culoare lemn

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT