0741035739878
Model:
P Perspecta C Bandraster
Unitatea de masura:
La comanda
0,00 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata
Peroratii
Neperforat, sau perforatii de : 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; 8x8mm patrat
Toate caracteristicile

Sistem Tavane Casetate Plank,Perspecta C Bandraster

Sistemul Plank Perspekta C Bandraster pentru tavane casetate din metal este o solutie moderna si eleganta pentru design-ul interior al oricarui spatiu. Panourile din metal ale acestui sistem sunt sustinute de profilele C pozitionate intre acestea, creand astfel un aspect placut si simetric la suprafata tavanului. Panourile sunt disponibile in diferite culori, astfel incat sa se potriveasca cu design-ul general al spatiului. Sistemul Plank Perspekta C Bandraster ofera o combinatie unica de design modular si linear, permitand crearea de modele unice si variate de tavane casetate.
Acest sistem de tavan casetat este usor de instalat si, datorita modulului sau de design modular, este usor de intretinut si reparat. Panourile pot fi inlocuite sau demontate fara a afecta structura de baza, iar acest lucru il face o alegere excelenta pentru cladirile cu multiple nivele sau spatii comerciale cu o inalta frecventa de trafic. Sistemul Plank Perspekta C Bandraster este ideal pentru birouri, magazine, hoteluri, restaurante si alte spatii publice care cauta sa ofere un aspect modern si elegant."

Fisa Produs PDF
Material

Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata

Perforatii

Peroratii
Neperforat, sau perforatii de : 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; 8x8mm patrat

Dimensiuni placa

Minim
200mm
Maxim
4000mm

Culoare

Culoare
Vopsit in camp electrostatic culori din Gama RAL, culoare lemn, sau laminat PVC culoare lemn

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT