0741035739748
Model:
P Clip-In In Heavy Duty
Unitatea de masura:
Stoc epuizat
0,00 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata
Peroratii
Neperforat, sau perforatii de : 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; 8x8mm patrat
Toate caracteristicile

Sistem Tavane Casetate Plank,Clip-in Heavy DutySistemul de tavane metalice  Plank Clip-in Heavy Duty , este un sistem special conceput pentru a oferi o rezistenta maxima in fata incarcaturilor grele.

Acest sistem este proiectat cu un profil de suport special, care ofera o capacitate de sustinere mai mare decat profilele obisnuite cu grosime mare.

Sistemul  Plank Clip-in Heavy Duty ofera o solutie puternica si robusta pentru a face fata cerintelor ridicate de incarcare in diverse aplicatii industriale si comerciale.

Profilul de suport unic al sistemului asigura o sustinere solida si sigura pentru placile de tavan, permitand instalarea lor in conditii de siguranta.

Datorita designului sau special, sistemul de tavane metalice Plank Clip-in Heavy Duty ,este capabil sa ofere o capacitate maxima de incarcare si o masura ridicata de siguranta si stabilitate.

Acest sistem este o alegere ideala pentru aplicatiile care necesita o solutie robusta si durabila pentru a face fata cerintelor ridicate de incarcare.

Descoperiti sistemul de tavane metalice Plank Clip-in Heavy Duty, conceput special pentru a oferi o rezistenta maxima la incarcaturi grele.

Cu un profil de suport unic si o capacitate de sustinere mai mare decat profilele obisnuite cu grosime mare, acest sistem este ideal pentru aplicatii industriale si comerciale care necesita o solutie robusta si durabila.


FISA PRODUS


Material

Material placa
Aluminiu, Tabla galvanizata

Perforatii

Peroratii
Neperforat, sau perforatii de : 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; 8x8mm patrat

Dimensiuni placa

Minim
200mm
Maxim
4000mm

Culoare

Culoare
Vopsit in camp electrostatic culori din Gama RAL, culoare lemn, sau laminat PVC culoare lemn

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT