0741035739625
Model:
Perspekta Bandraster Exp
Unitatea de masura:
La comanda
0,00 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Tabla Galvanizata
Rama Placa
Tip A, Tip C, Tip D, Tip E
Toate caracteristicile

Sistem Tavane Casetate Expanded,Perspecta  Bandraster

Sistemul Expanded Perspecta  Bandraster pentru tavane casetate din metal este o solutie moderna si eleganta pentru design-ul interior al oricarui spatiu. Panourile din metal ale acestui sistem sunt sustinute de profilele C sau D pozitionate intre acestea, creand astfel un aspect placut si simetric la suprafata tavanului. Panourile sunt disponibile in diferite culori, astfel incat sa se potriveasca cu design-ul general al spatiului. Sistemul Plank Perspecta  Bandraster ofera o combinatie unica de design modular si linear, permitand crearea de modele unice si variate de tavane casetate.
Acest sistem de tavan casetat este usor de instalat si, datorita modulului sau de design modular, este usor de intretinut si reparat. Panourile pot fi inlocuite sau demontate fara a afecta structura de baza, iar acest lucru il face o alegere excelenta pentru cladirile cu multiple nivele sau spatii comerciale cu o inalta frecventa de trafic. Sistemul Expanded Perspecta  Bandraster este ideal pentru birouri, magazine, hoteluri, restaurante si alte spatii publice care cauta sa ofere un aspect modern si elegant."

Fisa Produs PDF

Mesh PDF

Perspecta C Bandraster

Perspecta D Bandraster


Material

Material placa
Tabla Galvanizata

Margine

Rama Placa
Tip A, Tip C, Tip D, Tip E

Perforatii

Peroratii
Mesh R12x6; R16x8; R30x10; R42x13; R60x20; R75x20

Sistem de montaj

Profile
D sau C Bandraster latime (50 – 100 – 125 – 150 – 200mm)

Dimensiuni placa

Latime
200-1200mm
Lungime
200-3000mm

Culoare

Culoare
Gama Ral

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

MESH 1.67 MB
Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT