0741035739922
Model:
Clip-in Exp
Unitatea de masura:
Stoc epuizat
0,00 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Tabla Galvanizata
Rama Placa
Tip C, D sau E
Toate caracteristicile

Sistem Tavane Casetate Expanded,Clip-inSistemul de tavane metalice  Expanded Clip-in  , este un sistem special conceput pentru a oferi o rezistenta maxima in fata incarcaturilor grele.

Acest sistem este proiectat cu un profil de suport special, care ofera o capacitate de sustinere mai mare decat profilele obisnuite cu grosime mare.

Sistemul  Expanded Clip-in   ofera o solutie puternica si robusta pentru a face fata cerintelor ridicate de incarcare in diverse aplicatii industriale si comerciale.

Profilul de suport unic al sistemului asigura o sustinere solida si sigura pentru placile de tavan, permitand instalarea lor in conditii de siguranta.

Datorita designului sau special, sistemul de tavane metalice Expanded Clip-in  ,este capabil sa ofere o capacitate maxima de incarcare si o masura ridicata de siguranta si stabilitate.

Acest sistem este o alegere ideala pentru aplicatiile care necesita o solutie robusta si durabila pentru a face fata cerintelor ridicate de incarcare.

Panourile sunt fabricate din tabla galvanizata , vopsita in camp electrostatic. Se poate opta pentru panouri cu rama Tip C, D sau E si Mesh R12x6; R16x8; R30x10; R42x13; R60x20; R75x20

Descoperiti sistemul de tavane metalice Expanded Clip-in , conceput special pentru a oferi o rezistenta maxima la incarcaturi grele.

Cu un profil de suport unic si o capacitate de sustinere mai mare decat profilele obisnuite cu grosime mare, acest sistem este ideal pentru aplicatii industriale si comerciale care necesita o solutie robusta si durabila.


FISA PRODUS

Mesh


Material

Tabla Galvanizata

Margine

Rama Placa
Tip C, D sau E

Perforatii

Mesh
R12x6; R16x8; R30x10; R42x13; R60x20; R75x20

Dimensiuni placa

Minim
200mm
Maxim
4000

Culoare

Culoare
Standard Ral 9010,Ral 9006 La cerere orice culoare din Gama Ral

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

MESH 1.67 MB
Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT