0741035739939
Model:
Lay-inF259016
Unitatea de masura:
In stoc
99,25 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.

Plăci Metalice de Tavan Casetat cu Perforații de 2.5mm și Filtru Fonic, Albe Ral 9016 – Soluție Acustică Superioră pentru Spații Comerciale și Birouri

Descoperă plăcile noastre metalice de tavan casetat, fabricate din tablă galvanizată sau aluminiu, cu perforații de 2.5mm și echipate cu filtru fonic, pentru o izolare acustică optimă. Vopsite în alb, codul Ral 9016, aceste plăci sunt concepute să se integreze armonios în orice design interior, fiind ideale pentru zone comune, birouri, spații comerciale și alte medii care beneficiază de un trafic intens.

Compatibile cu sistemele de profile T24 și T15, plăcile noastre permit o instalare ușoară și rapidă, fiind o soluție practică pentru înlocuirea plăcilor din fibră minerală din sistemele de tavan existente. Datorită structurii perforate, acestea îmbunătățesc acustica spațiului, reducând ecoul și zgomotul ambiental, în timp ce filtrul fonic atașat contribuie suplimentar la calitatea sonică a mediului.

Optează pentru plăcile noastre metalice de tavan casetat cu perforații și filtru fonic pentru a combina funcționalitatea cu estetica, asigurând un mediu plăcut și productiv. Aceste plăci nu doar că îmbunătățesc aspectul oricărui spațiu, dar aduc și valoare adăugată prin proprietățile lor acustice superioare.


Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Lay-in Flat 2.65 MB
Recomandari
Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT