0741035739700
Model:
PP
Unitatea de masura:
La comanda
133,00 ron
  0 opinii
Atenție! Deoarece prețurile pot varia în funcție de diferitele cerințe și specificații ale fiecărui client, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre produsele pe care le doriți și despre nevoile dvs. specifice. Astfel, vom putea să vă furnizăm o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dvs.
Material placa
Tabla galvanizata Aluminiu
Grosime
0.4mm-1.2mm
Peroratii
neperforate sau cu perforatii de 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; patrate de 8x8mm
Toate caracteristicile

Panouri metalice pentru pereti

Panourile metalice pentru pereti, reprezinta o solutie estetica si practica pentru acoperirea peretilor din spatii diverse. Panourile pot fi personalizate cu o gama variata de culori si texturi, astfel incat sa se potriveasca cu designul si stilul interior al oricarui spatiu. Aceste panouri sunt montate cu profilul Sepera DM-106, care asigura o fixare sigura si usoara. De asemenea, aceste panouri metalice au proprietati excelente de izolare acustica, ceea ce le face potrivite pentru utilizare in medii cu zgomot ridicat. In plus, panourile pot fi perforate pentru a imbunatati confortul acustic in spatiul respectiv.

  1. Durabilitate: Panourile metalice sunt foarte rezistente si durabile, rezistand la impact, zgarieturi si alte daune. Ele sunt, de asemenea, rezistente la coroziune si la deteriorarea cauzata de expunerea la apa sau alte substante chimice
  2. Aspect estetic: Panourile metalice pot fi personalizate cu o gama larga de culori si texturi pentru a se potrivi cu designul si stilul interior al oricarui spatiu.
  3. Izolare acustica: Panourile metalice pot fi utilizate pentru a imbunatati izolarea acustica a unui spatiu. In plus, panourile pot fi perforate pentru a imbunatati confortul acustic in acel spatiu.
  4. Usor de instalat: Panourile metalice sunt usor de montat cu un profil special, precum profilul Aspen Sepera DM-106. Aceasta face instalarea lor rapida si usoara, iar acest lucru poate fi avantajos atat din punct de vedere al timpului cat si al costurilor.
  5. Igiena: Panourile metalice sunt usor de curatat si intretinut, ceea ce le face potrivite pentru utilizare in medii unde igiena este importanta, cum ar fi spitale, laboratoare sau unitati alimentare.In concluzie, panourile metalice pot oferi o solutie estetica si practica pentru acoperirea peretilor in diferite tipuri de spatii, oferind proprietati de izolare acustica, durabilitate, usurinta in instalare si intretinere, precum si o gama larga de optiuni de personalizare pentru a se potrivi cu designul interior.


Fisa produs PDFMaterial

Material placa
Tabla galvanizata Aluminiu
Grosime
0.4mm-1.2mm

Perforatii

Peroratii
neperforate sau cu perforatii de 0.7mm; 1mm; 1,5mm; 1,8mm; 2,3mm; 2,5mm; 3mm; 4,5mm; 6mm; 7mm; 16mm; patrate de 8x8mm

Dimensiuni placa

Latime
200mm-1200mm
Lungime
200mm-3000mm

Culoare

Culoare
Vopsit in camp electrostatic culori Gama Ral sau imitatie lemn Laminat PVC

Dimensiuni si greutate

Recenzii: 0

Nu există opinii pentru acest produs.

Întrebări: 0

Nu există întrebări despre acest produs.

Онлайн курсы ITОнлайн курсы IT